Over ons

0497 99 51 81

OVER ONS

Home > About us

OVER MIJ &

SWEET SPOT TENNIS MATERIALS

 

Als gepassioneerd trainer en speler heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in alles wat betreft tennismaterialen. Zelf ben ik geïntrigeerd door de invloed die diverse tennisattributen kunnen hebben op het spel van een tennisser. In verschillende opleidingen die ik volgde heb ik het voorrecht gehad vele diverse merken en soorten tennisrackets en snaren te mogen testen. Die opgedane kennis wens ik dan ook graag te delen met alle geïnteresseerde klanten.

 

Sweet spot tennis materials heeft een ruim gamma aan rackets en snaren die allen via een uitgebreide testing kunnen vergeleken worden. Vooraleer je een racket aanschaft is het zeer belangrijk die eerst te testen. Met een professioneel advies poog ik iedereen aan de juiste racket te helpen.

 

Kwaliteit, service en professionele begeleiding bij uw aankoopkeuze staan centraal bij de Sweet Spot Tennisshop.

 

TROEVEN

  • Massa aan testrackets en mogelijkheden tot testen
  • Scherpe prijzen
  • Professioneel advies
  • Persoonlijke service

 

 

PRODUCTEN

 

Via de webshop worden voorlopig enkel 'senior' tennisrackets verkocht. Voor alle andere producten (Junior Rackets, grips, snaren, besnaringen, etc.) nodigen wij u graag uit in onze shop:

 

TC Vijverhof

Antwerpse Heirweg 22C

8340 Sijsele

 

RACKETS

SNAREN & BESPANNINGEN

ACCESSOIRES

Kledij en schoenen

Nu ook beschikaar

i.s.m.

ONZE MERKEN

AFHALEN

In TC Vijverhof

 

Voorlopig maakt Sweet Spot nog geen verzendingen. U kan uw artikel reeds reserveren en betalen via de shop. U kan dan uw artikel afhalen in TC Vijverhof vanaf de leverdatum.

 

TC Vijverhof

Antwerpse Heirweg 22C

8340 Sijsele

Belgie

GARANTIE

Kwalitatief materiaal

 

Bij Sweet Spot werken we enkel met kwaltitatief en degelijk materiaal. Toch is het niet uigesloten dat er een fabricagefout in uw artikel sluipt. Om die reden hebt u garantie op de meeste van onze artikelen. Vraag ernaar bij uw aankoop.

 

CONTACT

Steeds bereikbaar

 

Bij Sweet Spot staan we op een professionele service en snelle communicatie. U kan steeds terecht bij ons via volgende kanalen:

 

E-MAIL

info@sweet-spot.be

 

TEL:

0497 99 51 81

BANK

Copyright @ All Rights Reserved